Uw zakenreizen persoonlijk en tot in de puntjes laten regelen?

Dat doet u via Apollo Business Travel en bespaar veel tijd én kosten. Apollo Business Travel is hét zakenreisbureau voor de organisatie van uw complete zakenreizen. Onze specialisten regelen uw business trip op maat tegen de scherpste prijzen. Vertel ons uw wensen en budget en onze enthousiaste medewerkers doen u een passend en vooral verrassend voorstel!

Alles voor uw zakenreis onder 1 dak

Bij een zakenreis denkt u waarschijnlijk direct aan het regelen van vliegtickets. Bij goed georganiseerde zakenreizen komt echter veel meer kijken dan de inkoop van gunstige tickets

U wilt graag perfecte aansluitingen, vervoer ter plaatse (taxi, huurauto, trein, ferry) en natuurlijk de beste accommodaties. Dit zijn basiszaken die wij standaard voor u regelen.


Maar ook als u met spoed een visum nodig heeft of nog een verzekering moet afsluiten of specifieke rapportagewensen heeft, helpen wij u. 

Zakenreizen op maat: wij kennen uw wensen

U wilt een perfect geregelde zakenreis. Dat organiseren wij met veel expertise en plezier voor u. Maar wat nog belangrijker is: wij kennen u! Wij weten wat uw wensen en voorkeuren zijn. 

Ook van uw medewerkers die regelmatig via ons vliegen kennen we het reizigersprofiel. We onthouden op welke plek u het liefst zit in een vliegtuig en wat uw eventuele dieetwensen zijn. Zo hoeft u niet iedere keer dezelfde informatie te verstrekken. 

Doordat wij u en uw wensen kennen, kunnen we bovendien actief met u meedenken en oplossingen en ideeën aandragen. Dat is onze persoonlijke aanpak!

Apollo Business Travel altijd bereikbaar

Wanneer u een zakenreis maakt is het erg prettig dat u, in geval van nood, ons 24/7 kunt bellen. Als u een zakenreis boekt bij Apollo Business Travel krijgt u ons noodnummer

Indien u ons buiten kantoortijden dringend nodig heeft, krijgt u altijd één van onze eigen medewerkers te spreken. Wij werken niet met een callcenter. 

Wij bieden u een persoonlijke aanpak en service. Hierdoor kunnen wij u direct en adequaat helpen.

Uw Duty of Care nemen wij uit handen

U heeft de verantwoordelijkheid voor medewerkers, die voor uw organisatie reizen en onderweg tegen een reisprobleem aanlopen, te helpen. Bij dichte mist, een onverwachte ziekenhuisopname of wat dan ook. 

Als bedrijf heeft u een duty of care en neemt u uw verantwoordelijkheid. Bij een calamiteit wilt u weten of uw medewerker veilig is of in veiligheid kan worden gebracht. Heeft uw medewerker de zakenreis zelf via internet geboekt, dan weet u niet waar uw medewerker is. 

Wij weten dat wel! Apollo Business Travel is 24/7 persoonlijk bereikbaar voor vragen of problemen. Onze ervaren adviseurs kunnen u en uw medewerkers dus altijd deskundig adviseren. 

Wij beschikken over alle reisgegevens en weten dus precies welke actie wij moeten ondernemen. Zo nemen wij u uw zorgplicht uit handen!

Business Travel voordeel voor uw bedrijf

U wilt een volledig verzorgde zakenreis, maar uiteraard is het kostenplaatje een belangrijk aspect. Als klant plukt u de vruchten van onze samenwerkingen en vergaande afspraken met onze nationale en internationale partners. 

Betere prijzen, goede loyaliteitsprogramma´s en een internationaal netwerk, waardoor wij lokale prijzen kunnen bieden. 

Als preferred supplier van FME’s Members’ Benefits programma en door de samenwerking met onze GlobalStar partners, regelen wij voor u de voordeligste vliegtickets, de beste accommodaties en alle vervoer ter plaatse. 

Heel veel voordeel voor u dus!

Contacteer

Apollo Travel

Maak een afspraak

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Onze garantie om elke klant een zorgeloze rondreis te bezorgen

Het maatwerk en de service die wij bieden vraagt tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke rondreis gedekt.

Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Vakantie cadeau:
onze reischeque

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.