Rondreizen

Hou je ervan om adembenemende landschappen of cultureel erfgoed te ontdekken? Wat dacht je van een fly & self drive rondreis naar Zuid-Afrika of de VS?

Onze favoriete rondreizen

Zuid-Afrika

Kroatië

Noord-Amerika

Italië

Rondreizen op maat

Of de uitgestrekte natuur in Scandinavië of Costa Rica ontdekken? Met de eigen wagen op ontdekking in Europa kan ook. Dan is Kroatië beslist een aanrader. Welk continent je ook kiest, we werken enkel samen met de beste partners van bij ons, gespecialiseerd in rondreizen.

We bezorgen je een zorgeloze rondreis

Ons doel is om elke klant een zorgeloze reis te bezorgen. Dit willen we realiseren door een persoonlijke aanpak, een collega maakt met plezier tijd voor u vrij tijdens een afspraak op kantoor. Tijdens zo’n gesprek leren we elkaar beter kennen en luisteren we graag naar uw wensen en voorkeuren voor de volgende vakantie. Met deze input gaan wij aan de slag voor een gepersonaliseerde reis. 

Elke rondreis wordt door ons volledig op maat uitgewerkt, een eerste offerte kan dan ook worden aangepast tot het volledig aansluit bij uw noden. Het maatwerk en de service die wij bieden vraagt tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke reis gedekt.

Van zodra we een eerste offerte op maat uitwerken, vragen wij een voorschot van 150 EUR. Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Contacteer

Apollo Travel

Maak een afspraak

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Onze garantie om elke klant een zorgeloze rondreis te bezorgen

Het maatwerk en de service die wij bieden vraagt tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke rondreis gedekt.

Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Vakantie cadeau:
onze reischeque

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.