Over Apollo Travel

In 2021 bestaat Apollo Travel 50 jaar. Apollo Travel is in 1971 opgericht door mijn vader Willy Vlamynck. In 1995 ben ik mee beginnen werken in het reiskantoor en 15 jaar geleden in 2006 heb ik de fakkel als zaakvoerder overgenomen. In 2004 is mijn echtgenote Angelina mee in de zaak gekomen. Reeds 50 jaar zijn we een toonaangevend onafhankelijk reiskantoor stevig verankerd in Deinze.

Meest verdienstelijke reisagent

Dankzij onze onvoorwaardelijke inzet voor onze klanten hebben we doorheen de jaren een stevige reputatie en duizenden loyale klantenrelaties opgebouwd. Da’s ongetwijfeld een van de voornaamste redenen waarom mijn vader in 2016 ‘Den Tone’ ontving. Een prijs voor de meest verdienstelijke reisagent die slechts om de drie jaar wordt uitgereikt door VVR, de grootste beroepsvereniging van reisagenten en -organisatoren in België. Niet alleen een bijzonder mooie erkenning voor mijn vader zijn levenswerk, maar voor het ganse team. We waren dan ook bijzonder trots allemaal.

 

Functie: Travel Designer

Specialisatie: à la carte reizen

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)?

Reizen is voor mij telkens opnieuw verwonderd zijn over wat de wereld ons te bieden heeft. Tijdens mijn reizen ga ik steeds op zoek naar groene bestemmingen om te onthaasten.
Zo zijn een roadtrip door Zuid-Noorwegen en Schotland een paar van mijn favoriete reisherinneringen.

 

Functie: Travel Designer
Specialisatie: zonvakanties in Europa 

Sinds: september 2005

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)?

Binnen Europa zeker Griekenland! De gastvrijheid, de charmante dorpjes, de prachtige Middellandse Zee en niet te vergeten: de lekkere keuken…

Functie: Travel Designer Specialisatie: Leisure In toerisme sinds 1998
Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)? Mooiste reiservaring: Magische winterreis doorheen Lapland met avontuurlijke sneeuwscootertocht, prachtige huskysafari en het Noorderlicht!

Functie: Travel Designer
Specialisatie: Zakenreizen & à la carte

sinds 1998

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)? Wandelen op de Chinese Muur. Recente mooie reiservaring dichtbij huis was de fly en drive in Toscane en Umbrië, combinatie van natuur en cultuur.

Functie: Travel Designer
Specialisatie: Leisure & à la carte

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)?

De adrenaline tijdens een zipline boven de nevelwouden van Costa Rica. Of olifanten wassen in een opvangtehuis tijdens een rondreis in Thailand. Ook weten de Griekse eilanden mij altijd te betoveren.

Functie: zaakvoerder
Specialisatie: zakenreizen & incentives

Sinds juni 1994

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)?

Helikoptervlucht over Grand Canyon was fenomenaal

Maak een afspraak

Gentstraat 28, 9800 Deinze

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Reisideëen nodig? Lees onze inspiratiemagazines

Ons inspiratiemagazines bieden leuke reisideeën in de vorm van reisreportages. Misschien vind je er wel jouw volgende droomreis.

Vakantie cadeau:
onze reischeque