Over Apollo Travel

In 2021 bestaat Apollo Travel 50 jaar. Apollo Travel is in 1971 opgericht door mijn vader Willy Vlamynck. In 1995 ben ik mee beginnen werken in het reiskantoor en 15 jaar geleden in 2006 heb ik de fakkel als zaakvoerder overgenomen. In 2004 is mijn echtgenote Angelina mee in de zaak gekomen. Reeds 50 jaar zijn we een toonaangevend onafhankelijk reiskantoor stevig verankerd in Deinze.

We bezorgen je een zorgeloze reis

Ons doel is om elke klant een zorgeloze reis te bezorgen. Dit willen we realiseren door een persoonlijke aanpak, een collega maakt met plezier tijd voor u vrij tijdens een afspraak op kantoor. Tijdens zo’n gesprek leren we elkaar beter kennen en luisteren we graag naar uw wensen en voorkeuren voor de volgende vakantie. Met deze input gaan wij aan de slag voor een gepersonaliseerde reis. 

Elke rondreis wordt door ons volledig op maat uitgewerkt, een eerste offerte kan dan ook worden aangepast tot het volledig aansluit bij uw noden. Het maatwerk en de service die wij bieden vragen tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke reis gedekt.

Van zodra we een eerste offerte op maat uitwerken, vragen wij een voorschot van 150 EUR. Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Meest verdienstelijke reisagent

Dankzij onze onvoorwaardelijke inzet voor onze klanten hebben we doorheen de jaren een stevige reputatie en duizenden loyale klantenrelaties opgebouwd. Da’s ongetwijfeld een van de voornaamste redenen waarom mijn vader in 2016 ‘Den Tone’ ontving. Een prijs voor de meest verdienstelijke reisagent die slechts om de drie jaar wordt uitgereikt door VVR, de grootste beroepsvereniging van reisagenten en -organisatoren in België. Niet alleen een bijzonder mooie erkenning voor mijn vader zijn levenswerk, maar voor het ganse team. We waren dan ook bijzonder trots allemaal.

 

Functie: Travel Designer
Specialisatie: zonvakanties in Europa 

Sinds: september 2005

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)?

Binnen Europa zeker Griekenland! De gastvrijheid, de charmante dorpjes, de prachtige Middellandse Zee en niet te vergeten: de lekkere keuken…

Functie: Travel Designer
Specialisatie: Zakenreizen & à la carte

sinds 1998

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)? Wandelen op de Chinese Muur. Recente mooie reiservaring dichtbij huis was de fly en drive in Toscane en Umbrië, combinatie van natuur en cultuur.
Functie: Travel Designer Specialisatie: Leisure In toerisme sinds 1998
Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)? Mooiste reiservaring: Magische winterreis doorheen Lapland met avontuurlijke sneeuwscootertocht, prachtige huskysafari en het Noorderlicht!

Functie: Travel Designer
Specialisatie: Leisure & à la carte

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)?

De adrenaline tijdens een zipline boven de nevelwouden van Costa Rica. Of olifanten wassen in een opvangtehuis tijdens een rondreis in Thailand. Ook weten de Griekse eilanden mij altijd te betoveren.

Functie: zaakvoerder
Specialisatie: zakenreizen & incentives

Sinds juni 1994

Mooiste reiservaring of favoriete bestemming(en)?

Helikoptervlucht over Grand Canyon was fenomenaal

Maak een afspraak

Gentstraat 28, 9800 Deinze

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Onze garantie om elke klant een zorgeloze rondreis te bezorgen

Het maatwerk en de service die wij bieden vraagt tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke rondreis gedekt.

Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Vakantie cadeau:
onze reischeque

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.