Safari

De variatie aan landschappen en wilde dieren in Afrika is uniek. Of je nu voor de eerste keer op safari gaat dan wel een doorwinterde liefhebber bent. Ieder land in Oost- en Zuidelijk Afrika biedt zijn uniek perspectief op de natuurpracht.

Onze favoriete safari's

Zuid-Afrika

Kenya en Tanzania

Namibië

Botswana

Safari op maat

Voor een eerste kennismaking zijn Zuid-Afrika en Namibië beslist een aanrader. Zeker als je met het gezin op safari wenst te gaan en graag zelf met de wagen op ontdekking gaat. Wil je écht het gevoel van Out in Africa? Dan is een fly in safari in Botswana of glamping in de legendarische Masai Mari of Serengeti misschien wel iets voor jou. De combinatie van safari met enkele dagen relax aan een prachtig zandstrand, maakt het helemaal af.

Maak een afspraak

Gentstraat 28, 9800 Deinze

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Onze garantie om elke klant een zorgeloze rondreis te bezorgen

Het maatwerk en de service die wij bieden vraagt tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke rondreis gedekt.

Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Vakantie cadeau:
onze reischeque

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.