Cruises

Een cruise biedt een boeiend ander perspectief op een bestemming. En terwijl je slaapt en ontspant verplaats je je naar een volgende bestemming. 

Onze favoriete cruises

Middellandse Zee

Noorse Fjorden

Caraïben

Donau

Cruises op maat

Kan je niet kiezen tussen een vakantie in Spanje, Italië of Frankrijk? Wat dacht je van een familiecruise met MSC of een luxecruise met Oceania of Seabourn in de Middellandse Zee? Of de Noorse Fjorden? Met Holland America Line kan je zelfs op cruise vanuit Amsterdam of Rotterdam. Combineer ze dan gewoon met een cruise op de Middellandse Zee in een drijvend resort. Liever avontuurlijker. Ga dan op zeilcruise in de Caraïben met Club Med. Hou je van geschiedenis en lekkere wijnen? Dan is een riviercruise langs de schone blauwe Donau of de kastelen langs de Loire beslist een aanrader.

Contacteer

Apollo Travel

Maak een afspraak

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Onze garantie om elke klant een zorgeloze rondreis te bezorgen

Het maatwerk en de service die wij bieden vraagt tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke rondreis gedekt.

Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Vakantie cadeau:
onze reischeque

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.