Airport Service

Als “ extra service ” kunt u als klant bij Apollo Travel gebruik maken van onze dochtermaatschappij RTS Belgium. Wij zullen u met onze luxe en gedegen service naar de luchthavens van Zaventem–Oostende–Lille vervoeren.

Wij staan 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 dagen ter uwer beschikking.
 
We garanderen u hierbij een perfecte serviceverlening met uiterst stipte, vriendelijke en vooral behulpzame chauffeurs die u via de kortst mogelijke weg van bij u thuis naar de luchthaven zullen brengen. Zo begint en eindigt een welverdiende vakantie bij Apollo Travel aan je voordeur.

RTS Belgium

Stiptheid, klantvriendelijkheid en discretie zijn vanzelfsprekende troeven voor RTS Belgium. RTS Belgium is een groeiend en ambitieus bedrijf, actief in privévervoer, luchthavenvervoer en visumdienstsector.

Voordelig luchthaventarief in combinatie met Apolloreis. Vraag naar onze scherpe prijzen.

Contacteer

Apollo Travel

Maak een afspraak

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Onze garantie om elke klant een zorgeloze rondreis te bezorgen

Het maatwerk en de service die wij bieden vraagt tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke rondreis gedekt.

Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Vakantie cadeau:
onze reischeque

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.