Dé specialist in onvergetelijke incentive reizen

Al meer dan 45 jaar is Apollo Incentive Travel dé specialist in het organiseren van onvergetelijke incentive reizen wereldwijd. Een incentive reis georganiseerd door Apollo Incentive Travel betekent een absolute ‘lifetime experience’ oftewel een ervaring om nooit meer te vergeten en waar nog lang over wordt gesproken.

Wat is een incentive reis?

Wat is de definitie van een incentive reis? Een incentive betekent ‘iets dat inspireert, prikkelt of motiveert’ en een incentive reis is daarvoor één van de meest gewaardeerde en effectieve vormen. Een incentive reis biedt u de mogelijkheid op een unieke wijze en op een bijzondere plek de relatie met uw team te versterken. Intensief samen ‘on top of each other’s mind’ te zijn, dat is het doel van een incentive reis! Daarnaast heeft een incentive reis een zeer positief effect op uw team en de onderlinge saamhorigheid.

Uniek maatwerk op basis van uw wensen

Wij bezorgen u en uw collega’s graag een onvergetelijke ervaring! Op basis van uw persoonlijke briefing ontwikkelen wij voor u een uniek maatwerk product dat optimaal aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Wij hanteren een efficiënte werkwijze en dankzij onze ruime ervaring beschikken wij over talloze ludieke ideeën om de incentive reis nog spectaculairder te maken. Verrassende aandacht is hier het sleutelwoord, al voordat de incentive reis van start gaat. Een creatieve uitnodiging die thuis op de deurmat valt, een warm welkomstcadeau op de hotelkamer maar ook aandacht voor de ‘thuisblijvers’. Aan alles wordt gedacht! Wij zijn graag uw partner in project en ontzorgen u volledig in de organisatie, voorbereiding en uitvoering van uw incentive reis. 

Wij zijn graag uw partner in project!

Bent u benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen en wilt u eens geheel vrijblijvend sparren over de talloze mogelijkheden? Wij komen met veel plezier naar u toe. U kan ook contact opnemen via info@apollotravel.be of u kan ons telefonisch bereiken op 09/386.26.02

Maak een afspraak

Gentstraat 28, 9800 Deinze

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Onze garantie om elke klant een zorgeloze rondreis te bezorgen

Het maatwerk en de service die wij bieden vraagt tijd en voorbereiding, met een ontwerpvoorschot worden onze inspanningen voor uw persoonlijke rondreis gedekt.

Dit voorschot wordt vervolgens in vermindering gebracht na boeking en is niet terugbetaalbaar bij niet-boeking.

Vakantie cadeau:
onze reischeque

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.