Individuele Rondreis Jordanië

Troeven

In 't kort

Jordanië is een land van grote contrasten en adembenemende schoonheid en vormt zo een afwisselende rondreis. Het land heeft een rijke geschiedenis en is uniek door de mix van oosterse en westerse invloeden. Als eerste kennismaking met het Midden-Oosten is het de ideale bestemming. Naast het wereldwonder Petra heeft het land nog verschillende bezienswaardigheden. Door de korte afstanden kan je deze allemaal aandoen op relatief korte tijd.

Beschrijving

DAG 1, AMMAN

Privétransfer naar het hotel na aankomst op de luchthaven.

DAG 2 + 3, AMMAN

Niet alleen de hoofdstad zelf heeft veel te bieden, ook de directe omgeving is het bezoeken waard. Een gids neemt je mee in het lokale leven van zowel het moderne en oude gedeelte van de stad. In de omgeving kan je verschillende woenstijnkastelen ontdekken of een bezoek brengen aan Shaumari Wildlife Reserve en er per 4×4 op zoek gaan naar de inheemse spiesbokken.

DAG 4, AMMAN – WADI RUM

De reis gaat richting het zuiden, naar Wadi Rum voor een unieke woenstijnervaring. Een jeep brengt je naar het tentenkamp waar je een diner krijgt met lokale gerechten en ’s avonds kan genieten van de oneindige sterrenhemel rond het kampvuur.

DAG 5, WADI RUM – AKABA

Akaba is de enige havenstad van het land en is gelegen aan de Rode Zee. De ideale bestemming om even tot rust te komen of het marine leven te ontdekken door de verschillende duik- en snorkelmogelijkheden.

DAG 6, AKABA

Vrije dag.

DAG 7, AKABA – PETRA

Waarschijnlijk het culturele hoogtepunt van de reis is een bezoek aan Petra. Er wordt steeds voldoende tijd voorzien, zo is er ook de mogelijkheid om Little Petra, het kleine broertje, te verkennen.

DAG 8, PETRA

Een privégids neemt je mee naar de verschillende delen van Petra, UNESCO Werelderfgoed. De historische stad was ooit de hoofdstad van de Nanateeërs en is uniek door de locatie en in rotsen uitgehakte graftombes.

DAG 9, PETRA – DODE ZEE

De laatste bestemming van de reis is de Dode Zee.  De door-land-omgeven-zee is het laagste punt ter wereld, de locatie is vooral gekend door het hoge zoutgehalte wat het onmogelijk maakt om te zwemmen enkel drijven.

DAG 10 + 11, DODE ZEE

Vrije dagen.

DAG 12, DODE ZEE – AMMAN VERTREK

Privétransfer naar de luchthaven voor vertrek.

Inbegrepen

  • internationale vluchten, incl. taksen
  • accommodatie zoals vermeld
  • privé transfers
  • geplande bezoeken
  • gepersonaliseerde reisdocumenten

Niet inbegrepen

  • visumkosten
  • dranken, overige maaltijden en services
  • fooien en persoonlijke uitgaven
  • annulatie- en/of bijstandverzekering

BELANGRIJK

Dit reisprogramma dient slechts als inspiratiebron. Gezien wij volledig op maat werken, is elke aanpassing mogelijk. Met onze voorbeeldreizen willen we een idee geven over hoe een reis naar Jordanië er uit kan zien.

Onze voorbeeldreizen zijn steeds individuele rondreizen. Voor het bespreken van deze reis vragen wij een afspraak op kantoor om te luisteren naar uw wensen voor deze gepersonaliseerde reis. Maak een afspraak via de website of contacteer ons op info@apollotravel.be of bel naar +32 (0)9 386 26 02.

Interesse in Individuele Rondreis Jordanië?

Individuele Rondreis Jordanië

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.