Kroonjuweel Club Med in de Dominicaanse Republiek

Langs de ongerepte Noordkust van de Dominicaanse Republiek is de natuur heer en meester. Hier ligt het gloednieuwe Michès Playa Esmeralda, het eerste Exclusive Collection Resort van Club Med in de Caraïben. Een buitengewoon natuurlijke setting met een uitgestrekt strand langs een riante palmentuin. Welkom in deze getaway to paradise!

Walvis safari in Samaná Bay

Michès is een verborgen paradijs, tussen de turquoise oceaan en de tropische jungle, op zo’n 75 minuten rijden van Punta Cana. De ligging van Michès Playa Esmeralda is perfect voor onvergetelijke excursies in de buurt. Verken ongerepte stranden, ga op walvissafari in Samaná Bay, schommel op de top van de beroemde Montaña Redonda of bewonder de waterval van El Limón.

4 Aparte werelden

Midden in het tropische regenwoud biedt dit allereerste ecochic 5 Club Med Resort je volledige ontspanning. Geniet van uitzonderlijke diensten in vier heel aparte werelden:

  • Explorer Cove: een plek voor kleine en grote avonturiers. Met een brede waaier aan activiteiten voor het hele gezin.
  • Caribbean Paradise: het hart van het resort, midden in het tropische groen. Ideaal voor actieve volwassenen en gezinnen met tieners.
  • Emerald Jungle: Zen Zone met de focus op rust en welzijn. Voor volwassenen die bovenal rust zoeken.
  • Archipelago: een uitzonderlijke oase van rust langs de oceaan, in een verfijnde en romantische sfeer. Voor koppels die op zoek zijn naar ultieme luxe, met privézwembad en persoonlijke buitendouche. De ideale ontspanningsplek om te genieten van elkaar.

Duurzaam op vakantie

Michès Playa Esmeralda is een oase van rust, met aandacht voor de Dominicaanse fauna en flora. Als voortrekker van duurzaam toerisme zet Club Med zich al meer dan 60 jaar in voor de bescherming van hun locaties. Ze zijn pionier op vlak van groen bouwen, ondersteunen de lokale productie, en maken personeel en reizigers bewust van de kwetsbaarheid van hun droomplekken.

Kroonjuweel Club Med in de Dominicaanse Republiek

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.