Individuele rondreis Alentejo

Troeven

In 't kort

De regio Alentejo, in het zuiden van Portugal, is nog niet volledig ontdekt door het grote publiek. Toch heeft het heel wat charmes, weidse landschappen, gastvrije sfeer en historische stadjes om te ontdekken. Weg van de doortrapte paden wachten hier onvergetelijke ervaringen. Deze rondreis is slechts een greep uit de vele mogelijkheden, dankzij ons maatwerk zijn verschillende opties mogelijk.

Beschrijving

DAG 1, BRUSSEL – LISSABON – EVORA
Vertrek uit Brussel naar Lissabon en bij aankomst ophalen van de huurwagen. Eerste overnachting in Évora, UNESCO Werelderfgoed-stad.

DAGEN 2 – 3, EVORA
Vrije dagen om de omgeving te ontdekken zoals de Tempel van Diana, een uitstap naar het Dark Sky Reserve, de Kathedraal van Évora en Capela dos Ossos.

DAGEN 4 – 5, MONFORTE
Enkele dagen in Monforte, een gekende wijnregio. Neem er de tijd om meer te leren over het wijnmaken, te genieten van de rust en stilte van het platteland. In de regio zijn er ook vele mogelijkheden om ontspannende wandelingen of fietstochten te maken. Het pittoreske dorpje Castelo de Vide is ook een bezoek waard!

DAGEN 6 – 7, COMPORTA
De laaste dagen staan in teken van de prachtige kust met uitgestrekte stranden en duinen. Er zijn verschillende aangename vissersdorpjes om te verkennen.

DAG 8, COMPORTA – LISSABON
Rit naar de luchthaven van Lissabon om de huurwagen af te geven en terugvlucht naar huis.

Inbegrepen

  • internationale vluchten, incl. taksen
  • huurwagen
  • accommodaties o.b.v. kamer en ontbijt
  • gepersonaliseerde reisdocumenten

Niet inbegrepen

  • dranken, overige maaltijden en services
  • toegangsgelden en excursies
  • fooien en persoonlijke uitgaven
  • annulatie- en/of bijstandsverzekering

BELANGRIJK

Dit reisprogramma dient slechts als inspiratiebron. Gezien wij volledig op maat werken, is elke aanpassing mogelijk. Met onze voorbeeldreizen willen we een idee geven over hoe een reis naar Portugal er uit kan zien.

Onze voorbeeldreizen zijn steeds individuele rondreizen. Voor het bespreken van deze reis vragen wij een afspraak op kantoor om te luisteren naar uw wensen voor deze gepersonaliseerde reis. Maak een afspraak via de website of contacteer ons op info@apollotravel.be of bel naar +32(0)9 368 26 02.

Interesse in Individuele rondreis Alentejo?

Individuele rondreis Alentejo

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.