Op vliegvakantie naar de winterzon met TUI

Sinds TUI deze zomer de Europese bestemmingen opnieuw aanbood, kregen we ook meer en meer de vraag naar winterzon bestemmingen tijdens onze Belgische wintermaanden. Daarom maakt TUI voor elke bestemming buiten Europa wekelijks een reisbeoordeling op. Op die manier kregen enkele verre bestemmingen al groen licht. Waar hoop jij deze winter van de zon te genieten?

Reisbeoordelingen TUI

Bij de wekelijkse reisbeoordelingen houdt TUI per bestemming rekening met de verschillende nationale en regionale bronnen en evaluaties. Bij een positieve beoordeling ben je er zeker van dat de situatie ter plaatse onder controle is. Waarbij je volop kan genieten van een aangename vakantiebeleving.

Groen licht voor een winterzon vakantie naar:

Meer informatie?

We volgen de situatie op verschillende bestemmingen van dichtbij op en hopen aan deze lijst binnenkort nog andere bestemmingen toe te voegen. Van welke winterzon bestemming droom jij? Contacteer ons met je reisplannen, we maken er graag een onvergetelijke vakantie van.

Op vliegvakantie naar de winterzon met TUI

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.