2 Hotel tips winterzon vakantie tijdens Wereld Expo Dubai

Tijdens je volgende winterzon vakantie de wereld van morgen ontdekken? Dan moet je de wereldtentoonstelling Expo 2020 Dubai bezoeken, die door corona nu plaatsvindt van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022. Hieronder alvast onze 2 luxe hotel tips uit het aanbod van onze partner Odysseus.

Dubai ideaal voor winterzon vakantie

Dubai is uitstekend als strandvakantie, zeker tijdens onze Belgische wintermaanden. Met gemiddelde temperaturen tussen 20 en 25 is Dubai de ideale winterzon vakantie. Vooral nu, gezien je een vakantie Dubai kan combineren met een bezoek de langverwachte wereldtentoonstelling: Expo 2020 Dubai.

 

Wereldtentoonstelling voor pioniers

De deelnemende landen laten je graag zien hoe ze willen bouwen aan de wereld van morgen. Met baanbrekend innovaties, grensverleggende initiatieven, geestverruimende technologieën in de zoektocht naar nieuwe oplossingen voor de grootste uitdagingen van onze tijd.

 

Coronaproof

Door opening van de wereldtentoonstelling te verleggen naar 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022, krijgen alle deelnemende landen de nodige tijd om zich maximaal voor te bereiden om het evenement coronaproof en voor iedereen veilig te laten verlopen.

 

Belgisch Paviljoen

Bezoek zeker ons eigen Belgische paviljoen op Expo 2020 Dubai. Ontdek hoe onze Belgische pioniers ons land aan de wereld willen laten zien met nieuwe ideeën over hernieuwbare bronnen en groene, slimme technologieën. En met de beste frietjes van de planeet uiteraard.

Tip:

Deze 2 luxe hotels in Dubai

Address Beach Resort *****

  • Ideaal luxe hotel in Dubai voor een winterzon vakantie aan het strand
  • Hoogste infinity pool ter wereld op de 77e verdieping
  • Spectaculair uitzicht over The Palm, Bluewaters Island en Jumeirah Beach

 

Address Sky View *****

  • Combineer je winterzon vakantie in Dubai met een citybreak
  • Adembenemende view over de Dubai skyline en Downtown
  • Iconisch rooftop zwembad en Sky Deck met zicht op de Burj Khalifa

 

Droom je van een winterzon vakantie in Dubai?

Contacteer ons met je Dubai vakantie plannen. We maken er graag iets onvergetelijks van.

2 Hotel tips winterzon vakantie tijdens Wereld Expo Dubai

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.